dimarts, 28 d’octubre del 2008

FANTÀSTICA JORNADA AL GUINARDÓ

Gran notícia!

En Pere M. Grau va aconseguir en la 3ª jornada al Guinardó el primer 90 en competició oficial, és a dir el plè total, 9 bitlles consecutives. Val a dir també que la puntuació total de l'equip en aquesta 3ª jornada va ser la més quantiosa de tots els equips participants, aconseguint un total de 348 punts i 28 bitlles, situant l'equip a la finalització d'aquesta 3ª jornada en la quarta posició de la classificació general per equips de la 1ª Divisió Provincial de Barcelona.

Comentar també que dels 295 jugadors de la classificació individual tenim dos jugadors situats en el top ten, Xavier Lite que ocupa la posició 7ª de la general seguit de Pere M. Grau a la 9ª. Malgrat ocupar aquesta posició en Pere M. Grau és el jugador que ha fet fins ara més bitlles en el decurs del campionat.

A la quarta jornada no va haver-hi tanta sort i l'equip va perdre contra el Viladecans A situant-se d'aquesta manera a la 7ª posició de la taula classificatòria.

Els resultats totals de les darreres jornades els podeu consultar en els enllaços que us mostrem en el blog.

L'equip segueix amb molta empenta i espera mantenir bons resultats en la seva estrena a la màxima categoria de la competició.

Les jornades 5ª. i 6ª. es disputaran el dia 9 de novembre a Sta. Perpètua i els enfrontaments seran:

TOSSAL A vers TO-K-FUSTA 5ª jornada (segon classificat)

TO-K-FUSTA vers IGUALADA A 6ª jornada (darrer classificat)

Recordeu que podeu afegir o escriure comentaris en el blog.