dissabte, 6 de novembre de 2010

COMENÇA LA TEMPORADA 2010-2011


En l’afany i interès de donar a conèixer aquest esport a la nostra ciutat, el Club de Bitlles Badalona va organitzar el passat 13 de juny el XVI Campionat Nacional de Clubs de Bitlles Catalanes de Catalunya.

Creiem que per Badalona va ser una fita important i més tractant-se d’un esport amb un origen de cultura tradicional. Vam aprofitar l’avinentesa de que Badalona va ser la Capital de la Cultura Catalana i vam difondre el missatge de les Bitlles Catalanes entre la població, aquest esport intergeneracional, mixt i que no entèn d’exclusions.

Vam col.locar a Badalona entre les ciutats i pobles capdavanteres en la difusió d’aquest esport, i per això seguim creient que la base ésportiva és el més important. La nostra escola infantil participarà aquest any oficialment en el campionat regular de la 2ª Divisió de la Lliga Territorial de Barcelona.

La temporada passada a banda d’organitzar els dos partits regulars de la secció sènior i infantil a la nostra ciutat, també vam col.laborar en la Festa del Bosc, en el programa d'activitats Quedem d’Òmnium Cultural (fent conèixer i fent participar a gent d’altres països d'aquest esport), a la Festa del Badiu, a la Festa de la Solidaritat (organitzada per l’Ateneu de Sant Roc) i vam celebrar la 3ª edició del Campionat Infantil de Bitlles Catalanes de la nostra ciutat.