dimarts, 28 d’abril del 2009

SECCIÓ INFANTIL CAMPIONS DE CATALUNYA!!!!



















El passat dissabte 25 d'abril tal i com us vam anunciar, la secció infantil del Club de Bitlles Badalona es va desplaçar a la Sénia per disputar el Campionat Nacional de Catalunya de nens i nenes en edat escolar.

Es van desplaçar 6 jugadors benjamins del nostre club. Tots sis van quedar entre els 10 primers de Catalunya, havent disputat la competició 20 jugadors de la seva categoria i de totes les demarcacions de Catalunya.

Hem de recordar que el CLUB DE BITLLES BADALONA és l'únic equip juntament amb el Siuranenc d'Horta que té escola de Bitlles Catalanes a la Lliga territorial de Barcelona.

Afortunadament i demostrant una gran tècnica, a la final de 5 jugadors van passar 4 jugadors del nostre club i aquests van ser els resultats:

Categoria Benjamí Masculí

Ot Guasch Pedreño BADALONA 1er. CLASSIFICAT CAMPIÓ DE CATALUNYA

Xavier Segués ANGLESOLA 2on. CLASSIFICAT

David Soler Villalonga BADALONA 3er. CLASSIFICAT

Guillem Pons Mirapeix BADALONA 4art. CLASSIFICAT
Ícar Lite Soler BADALONA 5è. CLASSIFICAT

El campió es va decidir de manera emocionant a l'última tirada de la darrera partida i Ot Guasch Pedreño va aconseguir una bitlla amb el primer bitllot. El darrer any 2008, Ot Guasch Pedreño també va quedar campió del 1er. Campionat Infantil de Badalona de Bitlles Catalanes que vam organitzar i disputar a la nostra ciutat. Recordem que el proper 20 de Juny del 2009 a les 17'30H, es disputarà el
2on.Campionat Infantil de Badalona de Bitlles Catalanes, en el nostre camp a Can Solei.

Cal felicitar també l'actuació de Lluís Meya Codina i Marc Mas Duran que van quedar entre els 10 primers i un record especial per en Nil Formentí, Dani Díaz i Gerard del Castillo que no van poder assistir al campionat.

El nostre Club seguirà treballant perquè aquesta Escola tingui cada vegada més difusió entre els nens i nenes de la nostra ciutat.

Agraïm la col.laboració dels familiars que es van poder desplaçar a la Sénia i molt especialment als socis Rafael Martínez i Monserrat Jou, que ens van obrir a Rossell les portes de Can Jou on vam fer nit divendres 24 d'abril.

CLUB DE BITLLES BADALONA