dijous, 14 de maig del 2009

Benvolguts/benvolgudes

El Club de Bitlles Badalona TO-K-FUSTA no va deixar perdre l'oportunitat de mantenir-se a la 1ª divisió i aquest cap de setmana va fer els deures que li corresponien. Configurant l'equip més competitiu que té es va imposar contra els ALMOGÀVERS de la Sagrada Família i el VILADECANS B assegurant-se els 4 punts i mantenint així la permanència a la màxima categoria. Finalment els partits es van disputar al Baix Guinardó.

La propera setmana es jugarà a Sant Llorenç de Savall les tres jornades que li resten al Club de Bitlles Badalona que ara mateix es troba a una distància de 7 punts amb els equips que ocupen la zona de descens. Així doncs la festa en la cloenda d'aquesta lliga territorial de Barcelona de la 1ª divisió de Bitlles Catalanes està assegurada pel TO-K-FUSTA.

Els propers compromisos oficials seran a FIGUERES el 14 de juny on el Club de Bitlles Badalona disputarà el Campionat de Clubs de Catalunya, convidats per l'organització i dincs del marc de Figueres Capital de la Cultura Catalana 2009.

Els resultats van ser els següents:

JORNADA 21ª

ALMOGÀVERS 309 PUNTS 21 BITLLES TO-K-FUSTA 346 PUNTS 27 BITLLES

JORNADA 22ª

TO-K-FUSTA 328 PUNTS 22 BITLLES VILADECANS B 288 PUNTS 17 BITLLES