dimarts, 27 d’octubre del 2009

BON INICI DE TEMPORADA

Benvolguts i benvolgudes,

aquest cap de setmana va ser molt favorable pel que fa als resultats obtinguts per l'equip sènior del TO-K-FUSTA del Club de Bitlles Badalona. El capità de l'equip i president de l'entitat Jordi Bergé va encertar amb les alineacions després d'estudiar detingudament als equips contraris de les jornades 3 i 4, disputades a la Vall d'Hebron a les pistes del Cop.

L'equip de la jornada 3a. va estar format per:

- Pere M. Grau (que actualment ocupa la 19a. posició de la classificació individual formada per 298 jugadors i jugadores)

- Juli Lite
- Raúl Lite
- Roser Sabater
- Xavier Lite

i es van imposar contra els ALMOGÀVERS desplaçant-los a la 5a. plaça de la classificació just per sota del TO-K-FUSTA.

Els resultats van ser:

TO-K-FUSTA 297 ALMOGÀVERS 287 empatant tots dos equips a 19 bitlles

La jornada 4a. es presentava complicada davant de l'equip de noies de les VES QUE BITLLEN que han pujat aquest any a la màxima categoria amb molta força. Era el moment de comprovar si l'experiment de l'entrenador Jordi Bergé donava efecte. I va ser així!

l'equip composat per:

- Mª Antònia Martínez
- Jordi Bergé
- Raúl Lite
- Pere M. Grau
- Gerard del Castillo

no van fallar i es van imposar amb els següents resultats:

VES QUE BITLLEN 234 amb 13 bitlles TO-K-FUSTA 258 amb 18 bitlles

Ara per ara i després d'haver-se disputat quatre jornades el TO-K-FUSTA ocupa la quarta posició empatat a punts totals amb el 2on. i 3er. classificats però amb menys bitlles i punts aconseguits per partit, la classificació queda així de la següent manera:

(veure enllaços d'interès a la pàgina)

La propera jornada serà el 8 de novembre a Vic, a la mítica i emblemàtica Plaça de la Porxada. Jugarem contra el CAN FOLGUERA (rival directe en 3ª posició) i el TOSSAL A (a dos punts del TO-K-FUSTA i situats en 7a. posició).

Ja ho sabeu... si el temps acompanya... no seria un dia fantàstic per acompanyar a l'equip? I dinar per aquelles contrades?

Una salutació molt cordial

i recordar que tenim una pista lliure oberta per a socis, curiosos i simpatitzants per jugar sempre que vulguin durant els nostres entrenaments a Can Solei.