dilluns, 8 de març del 2010

COMENÇA LA REMUNTADA!!!!

Benvolguts i benvolgudes,

el Club de Bitlles Catalanes TO-K-FUSTA, va aconseguir el darrer cap de setmana una important victòria contra l'equip dels VÉS QUE BITLLEN. Tot i perdre contra els primers classificats en la jornada 18, el triomf a la jornada 17 els allunya lleugerament de les posicions de descens a 2ª Divisió, ocupant actualment la novena posició en un llistat de tretze equips i a manca de 8 jornades per la finalització del campionat. Cal dir que cada triomf a partir d'ara és vital per aconseguir el repte de continuar a la màxima categoria de les Bitlles Catalanes. Podeu consultar els resultats complerts en els links d'aquesta mateixa web.

La propera cita serà a Santa Perpètua el 21 de Març on es disputaran les jornades 19 i 20 del campionat de 1ª divisió de Bitlles Catalanes.

Abans però, es disputarà el 13 de març a les 16H. en el nostre terreny de joc de Can Solei el 2on. partit classificatori per la final del Campionat Nacional de Bitlles de Nens i Nenes en Edat Escolar. Recordem que l'any passat l'equip infantil del TO-K-FUSTA va quedar campió de Catalunya i esperem aquest any durant la cita del 25 d'abril repetir els bons resultats.

ENDAVANT TO-K-FUSTA!!!